Mentananta si securitatea unei case americane noiFara costuri de mentenanta. Bineinteles ca intr-o casa achizitionata de curand totul este nou. Nu exista griji pentru cheltuieli suplimentare cum ar fi recablarea, schimbarea ferestrelor sau a jgheaburilor. Case americane noi sunt construite la cele mai inalte standarde tehnice si incorporeaza cele mai noi designuri in materie de stiluri, armaturi si garnituri. Veti gasi suprafete de lucru ample, destul spatiu de stocare, si suficiente locuri pentru alimentarea cu curent. Multe din proiectele de case americane pentru familie au mai mult de o baie, iar majoritatea sunt amenajate cu dus. Suplimentar, nu vor exista costuri de renovare si redecorare pentru ca initial dumneavoastra va puteti alege paleta de culori dorita pentru pereti si nunumai.

Siguranta si securitate. Cumparati o casa noua cu toate dotarile si nu va trebui sa va mai ganditi sa achizitionati si sa montati diferite sisteme de siguranta si securitate. Impreuna cu casa dumneavoastra puteti primi si detectoare de fum. Cablajul este testat riguros si intrerupatoarele electrice sunt sunt deja montate.

Proiectele de case americane noi sunt concepute pentru a descuraja intrusii. Cand adaugati costurile necesare pentru remodelarea casei dumneavoastra vechi veti gasi ca va poate costa mai mult decat pretul de achizitie al uneia noi. Si atunci cand va veti muta in casa cea noua va veti da seama ca facturile sunt mai mici si mentenanta este zero. Sa cumparati o casa americana noua poate fi cea mai desteapta mutare financiara pe care o puteti face.